Anmar Mirza

Biografie

Anmar Mirza, gevestigd in Norwich (UK), is een opkomende kunstenaar die zich richt op vele aspecten van design. Door gebruik te maken van verschillende media om muurschilderingen, schilderijen, schetsen en kleding te produceren, heeft Anmar gewerkt aan zowel opdrachten onder commissie als onafhankelijk gefinancierde werken over de hele wereld. Zijn meest indrukwekkende project tot nu toe is een muurschildering in opdracht voor Bar Tapas and Thorns in Norwich, waarbij hij drie verdiepingen steigers trotseerde om een complexe en dramatische muurschildering van 15m x 10m op de zijkant van een gebouw te maken.

Anmars werk varieert, maar zijn kenmerkende stijl schemert door in elk project. Zichtbaar geïnspireerd door Basquiat, Bacon en Picasso, verwerkt hij emotionele verhalen in zijn complexe ontwerpen. Kunstvormen uit het Midden-Oosten en Azië zijn duidelijk een bron van inspiratie, en de samensmelting van deze stijlen met die van Martinez, Klimt, Keith Haring, Hockney en Van Gogh hebben een indrukwekkende combinatie gecreëerd die hij nu de zijne kan noemen.

Je mag overigens nooit vergeten dat Anmar stevig in de straatkunst en graffiti geworteld is. Zijn eigen creatieve pad uitstippelen onder de dekmantel van de duisternis met een spuitbus en een draadknipper is voor hem de ware opwinding in zijn werk.
In de toekomst hoopt Mirza meer te reizen om nieuwe mensen te ontmoeten, op nieuwe plekken te schilderen en spannende ervaringen op te doen. Zijn spontane houding en bereidheid om nieuwe dingen te proberen maken hem een plezier om mee te werken in binnen- en buitenland. Je kan zijn werk ook vinden in Zwitserland, Spanje, Italië en zelfs Marokko, waar hij heeft samengewerkt met lokale kunstenaars en gidsen om plekken te vinden om te schilderen.

Portfolio

Norwich, UK

Geïnteresseerd in een muurschildering door Anmar Mirza?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief