Over treepack

Treepacks missie is het opwaarderen van gebouwen en ruimtes met muurschilderingen en street art. We ontwikkelen concepten à la carte en brengen kleur en kunst in de openbare en private ruimte.

Treepack werd opgericht met als doel om met interessante eyecatchers en een aangenamere omgeving te creëren voor onze samenleving. We zetten enorm in op stadsvernieuwing door middel van participatieve projecten gedragen door de buurt. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot team van gedreven en ervaren Mural Experts en helpen we talloze klanten bij het realiseren van hun dromen.

Bij elk project leveren wij de hoogste kwaliteit, wat resulteert in duurzame en langdurige kunstwerken. Dit doen wij door het uitvoeren van technische studies van de te beschilderen oppervlakken en het gebruik van bewezen hoogwaardige verven en materialen.

Treepack heeft tot op heden al meer dan 1 000 kunstwerken van hoge kwaliteit opgeleverd.

Onze cijfers liegen niet

liters verf
0 +
artiesten
0 +
projecten
0 +

Over de oprichters

Junes Bazouz en Maarten Hofmans richtten in 2016 Treepack op. Samen staan ze in voor het opzetten een coördineren van street art projecten met een focus op stadsvernieuwing en participatie.

Doorheen de jaren bouwden ze een sterk netwerk uit van interne en externe artiesten, zowel nationaal als internationaal. Met hun team van acht getalenteerde mural experten ontwikkelen ze concepten à la carte, staan ze in voor de productie van zowel grootschalige als kleinere projecten en bouwen ze mee aan de stad van de toekomst.

Samen gaan ze actief op zoek naar projecten en creëren op die manier opportuniteiten voor artiesten. Zo hebben ze bijvoorbeeld met hun concept Tour Elentrik reeds meer dan duizend nutsvoorzieningskasten opgewaardeerd met maar liefst meer dan 300 verschillende artiesten.

 

‘The World is Our Canvas.

Met deze insteek zijn we onze queeste om de publieke ruimte op te fleuren begonnen. We trekken kunst weg uit gesloten ruimtes als musea en privécollecties en transformeren de wereld tot een openlucht kunstgalerij.

Onze passie voor street art is bovendien ook gegroeid omdat we een grote impact op onze samenleving merken: street art verbindt mensen en opent dialogen. Wanneer we het straatbeeld opfleuren met deze interventies bieden we een meerwaarde voor mensen van alle leeftijden en herkomsten en maken kunst als het ware toegankelijk voor iedereen .’

Junes & Maarten

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief