Ontdek in 5 stappen hoe we onze murals maken

1. Ontdekkingsfase

Of je nu alles al hebt uitgedacht en perfect weet wat je wilt, of slechts een los idee in je hoofd hebt: ons team van muralexperts overloopt alle mogelijkheden. Samen ontdekken we het doel van het kunstwerk en luisteren we aandachtig naar jouw behoeften en wensen vooraleer we een eerste voorstel uittekenen.  

2. Conceptfase

Na de bevestiging op ons voorstel houden wij een creatieve brainstormsessie om het concept voor jouw mural voor te bereiden. Tijdens dit gesprek verdiepen we ons in jouw voorkeuren qua stijl, thema’s en kleuren.  Weet je niet goed wat je wilt? Laat je dan verrassen door het talent van onze art directors!

3. Creatieve fase

Ons creatieve team maakt een gedetailleerd ontwerp voor jouw project. We beginnen met een voorlopige schets die zal worden verfijnd tot een full blown ontwerp dat je van je sokken zal blazen.

Je kan onze kunstenaars natuurlijk ook carte blanche geven en je laten verrassen.

4. Uitvoering

Het definitieve ontwerp staat vast. Nu is het tijd om zorgvuldig te plannen wanneer jouw muurschildering zal worden geschilderd.

Voor een optimale duurzaamheid van het artwork voert ons team een technische analyse van de ondergrond uit om de geschikte materialen te kunnen bepalen. 

Tijdens de uitvoeringsfase hechten wij veel belang aan veiligheid en netheid.

5. PR & Promotie

Ben jij net zo trots op het resultaat als wij? Dan wil je het vast delen met de wereld. Ook voor deze stap kan je op ons rekenen. Street art is enorm populair en kan veel online en offline exposure genereren.   

Ons team van marketingspecialisten helpt jou bij de promotie van het project met interessante en inspirerende foto’s en video’s. Zo bombarderen we jouw muurschildering tot hét gespreksonderwerp van de dag.

Of je nu de sfeer voor je medewerkers wilt verbeteren, je verhaal wilt delen met de wereld of je gebouw een upgrade wilt bezorgen, ontdek hieronder hoe muurschilderingen jouw organisatie kunnen opfleuren.

Interesse?

Tijdens elke fase – van het eerste gesprek tot de plaatsing en productie – zorgen wij ervoor dat de communicatie transparant blijft en dat jij op alle fronten op de hoogte wordt gehouden.

Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Contact

HQ & Kantoor

Philipssite 5/bus 1
3001 Leuven
België
BTW: BE 0848.401.095

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief