Murals & Street Art voor je gemeente

Wil je dat de inwoners van jouw stad of dorp zich verbonden voelen?
Of wil je toeristen aantrekken op een unieke manier? Kies dan nu voor een aantal prachtige muurschilderingen in jouw stad!

De voordelen van muurschilderingen zijn eindeloos. Laat bezoekers verborgen parels van buurten ontdekken, geef een serieuze boost aan de lokale detailhandel en versterk het algemene welzijn in de buurt. 

Ontdek hieronder wat street art in jouw stad kan betekenen.

Interesse?

Tijdens elke fase – van het eerste gesprek tot de plaatsing en productie – zorgen wij ervoor dat de communicatie transparant blijft en dat je op alle fronten op de hoogte wordt gehouden.

Maak een afspraak met onze Mural Experts:

1 | Verbind jouw inwoners

Manu Claes, burgemeester van de Scherpenheuvel-Zichem is een van onze tevreden klanten. Hij wilde zijn gemeente nieuw leven inblazen met een aantal muurschilderingen. Eén van deze meesterwerken won zelfs de prijs ‘Best of Belgian Street Art 2020’!

Door de positieve impact op de inwoners van de frisse wind die nu door zijn stad waait, besloot hij een 4-jarig street art masterplan uit te rollen op tal van nieuwe locaties.

2 | Lok meer toeristen

Onze muurschilderingen zullen jouw inwoners verliefd maken op jouw stad, maar ook de lokale economie een boost geven. Kunstliefhebbers van over de hele wereld zullen afzakken om een bezoekje te brengen en de unieke wandel- en fietstochten te ontdekken.

Door deel uit te maken van de Street Art Cities gemeenschap wordt jouw stad opgenomen in reisgidsen en ontdekkingstools voor steden. En dan hebben we het nog niet over de positieve impact op lokale winkels en ondernemers gehad. Nog een juweel voor bij op de kroon! 

3 | Betrek je inwoners

Steden zijn altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren om inwoners met elkaar in contact te brengen en een harmonieuze gemeenschap tot stand te brengen. Met onze participatieve aanpak kunnen wij ervoor zorgen dat jouw muurschilderingen er niet alleen geweldig uitzien, maar ook breed gedragen worden door de inwoners. Met behulp van intensieve dialogen en creatieve workshops, is het eindresultaat altijd een samenwerking tussen de stad, haar bewoners en de kunstenaar.

Maak je straten mooier met Tour Elentrik®

Heb je al gehoord van onze succesvolle buurtprojecten? 

Wij nemen jouw straten onder handen met kleine ingrepen en kunstwerken gemaakt door lokale en professionele kunstenaars. 

We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we kansen hebben gecreëerd voor meer dan 500 kunstenaars en meer dan 900 elektriciteitskasten in het hele land hebben beschilderd!

Zijn die van jouw gemeente de volgende?

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief