Murals & Street Art voor je bedrijf

Of je nu de werksfeer op kantoor wilt verbeteren, je verhaal wilt delen met de wereld of je gebouw wilt renoveren: ontdek hieronder hoe muurschilderingen jouw organisatie een boost kunnen geven.

Interesse?

Tijdens elke fase – van het eerste gesprek tot de plaatsing en productie – zorgen wij ervoor dat de communicatie transparant blijft en dat je op alle fronten op de hoogte blijft.

Maak een afspraak met onze Mural Experts:

1 | Geëngageerde werknemers

Een gelukkige werknemer is een geweldige werknemer.

Studies hebben aangetoond dat er een positieve correlatie bestaat tussen het geluk van jouw personeel en hun productiviteit. En hoe zorg je ervoor dat je werkt met mensen die over het algemeen tevreden zijn? Eenvoudig: mensen voelen zich goed in hun vel als ze zich goed in hun (werk)omgeving voelen.

Mooie muurschilderingen kunnen een enorme impact hebben op de uitstraling van jouw kantoor en daardoor een aangename werksfeer scheppen. Bovendien kan je er nieuwe medewerkers mee aantrekken en de loyaliteit van je personeel een boost geven.

Onze murals helpen om te connecteren met je team en om trotse brand ambassadors te creëren.

2 | Branding & storytelling

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken

Muurschilderingen genereren een enorme hoeveelheid exposure en zorgen ervoor dat jouw merk top of mind blijft. Laat jouw klanten en prospects versteld staan op het moment dat ze jouw kantoorgebouw binnenwandelen. 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met een muurschildering die het verhaal, de waarden en de activiteiten van jouw bedrijf visualiseert, maken wij van jouw gebouw een monument!

3 | Renoveren met street art

Gebouwen zijn vaak een saaie en grijze massa. 

Met muurschilderingen bieden wij een zeer origineel en onderhoudsvriendelijk alternatief voor traditionele oplossingen (banners, verticale tuinen, regelmatig schilderwerk) om jouw muur te renoveren. Waarom zou je je gebouw camoufleren als je het kan transformeren in een kunstwerk dat verschillende generaties kan inspireren!

Bekijk hieronder de transformerende kracht van street art!

4 | Dress to impress: rejuvenating indsutrial buildings

Een industriële omgeving gaat meestal niet gepaard met kleur. De toon wordt gezet door witte metalen beklede panelen en betongrijze structuren.

Daar willen wij verandering in brengen!

Door kleur toe te voegen aan een concept geven wij pit aan jouw massieve gebouwen, torenhoge silo’s en eigenlijk elke saaie structuur die je op jouw terrein hebt.

Je kan er zeker van zijn dat jouw gebouw van mijlenver te zien zal zijn.

Geef je een rondleiding aan prospects? Komen klanten langs om te zien hoe hun producten worden gemaakt? Met een monumentale muurschildering zullen ze hoe dan ook onder de indruk zijn!

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief