Murals & Street Art voor je school

Geef je studenten een plaats waar ze zich thuis voelen.

Nergens beter dan thuis. Maar aangezien er heel wat uren op de schoolbanken gespendeerd worden, kan het maar beter een plek zijn waar iedereen zich prettig en gelukkig voelt. Wij creëren een schoolomgeving waar leerlingen trots op zijn en waar zelfs ouders en bezoekers graag tijd doorbrengen. Onze muurschilderingen geven een serieuze boost aan het moreel van leerlingen en leraren. Hoe je het ook draait of keert: een kleurrijke muur spreekt meer aan dan een kale muur.

Interesse?

Tijdens elke fase – van het eerste gesprek tot de plaatsing en productie – zorgen wij ervoor dat de communicatie transparant blijft en dat u op alle fronten op de hoogte wordt gehouden.

Maak een afspraak met onze Mural Experts:

1 | Inspiratie en focus.

Een inspirerende omgeving bestaat niet uit lege, saaie muren, maar is kleurrijk, uniek en vertelt een verhaal. Onze muurschilderingen laten een blijvende indruk na. Het soort dat jonge zielen en leraren inspireert. Het leer- en ontwikkelingsproces in zo’n inspirerende omgeving kan zelfs de kunstenaars van morgen wakker maken.

2 | Stressverlichtend

Onbewust neemt muurschilderkunst op een schoolcampus de stress en de dagelijkse druk weg. Je wordt geabsorbeerd door de enorme omvang en kleuren van het enorme doek, waarbij je fantasie zijn eigen gang gaat en een moment of plaats creëert buiten ons dagelijks bestaan. Je voelt je fris en klaar om de dag aan te vatten.

3 | Toon jouw visie

Muurschilderingen zijn niet alleen een manier om de ruimte op te fleuren of een aangename omgeving te creëren. Het is ook een subtiele maar eenvoudige manier om de waarde van een school te versterken en de visie en het karakter van het onderwijsdoel over te brengen. Wat is een betere manier om te laten zien waar je voor staat en hoe je je doelen wilt bereiken dan met een geweldig kunstwerk?

Ga jij ook voor grote creatieve onderscheiding?

Laat je alvast inspireren door onze portfolio.

portfolio scholen

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief