Murals & Street Art voor je huis

Heb je jezelf altijd al afgevraagd wat er nog ontbreekt in jouw interieur of tuin? Je weet wel, die extra touch waar je al lang mee in je hoofd zit, maar die je maar niet te pakken krijgt?

Een op maat gemaakte, handgeschilderde muurschildering voor jouw huis is ongetwijfeld de extra touch waar je al zo lang naar verlangt. 

Interesse?

Tijdens elke fase – van het eerste gesprek tot de plaatsing en productie – zorgen wij ervoor dat de communicatie transparant blijft en dat jij op alle fronten op de hoogte wordt gehouden.

Maak een afspraak met onze Mural Experts:

1 | Geweldige sfeer

Saaie lege muren worden omgetoverd tot de hotspot van jouw huis. Wij zorgen voor de perfecte mix tussen kunst en architectuur. Het resultaat? Een uiterst aangename sfeer voor je familie, je gastenen jouzelf natuurlijk.

2 | Persoonlijke stijl

Onze kunstenaars zorgen voor een prachtig kunstwerk: een volledig gepersonaliseerd concept gebaseerd op jouw eigen ideeën. Ze zorgen ervoor dat het kunstwerk naadloos aansluit bij de huidige stijl van jouw woning. 

3 | Memorabel en uniek

Vind je het ook niet heerlijk om te pronken met de dingen in en rond je huis die niemand anders heeft? Onze muurschilderingen zullen niet alleen jou, maar ook jouw gasten omver blazen. Wie dacht dat een muur het nooit tot hét gespreksonderwerp kon schoppen, heeft het mis. Jouw unieke mural wordt ongetwijfeld het hot topic waar iedereen maar niet over kan zwijgen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief