Anna Taratiel

Biografie

Anna Taratiel (Barcelona, 1982) zette voor het eerst voet aan de grond in de kunstwereld via graffiti onder het pseudoniem OVNI. Ze studeerde grafische vormgeving aan de Vapor Universiteit in Terrassa (Spanje), en heeft een diploma in muurschildertechnieken van de Kunstacademie van Barcelona.
Wat we in haar werk kunnen zien is het gebruik van interne landschappen die metaforische reflecties van haar omgeving voorstellen, uitgedrukt door geometrische abstractie. Door zorgvuldig te kiezen voor een compositie van ruimte en kleur (zowel conceptueel als technisch), wekken haar kunstwerken emoties op en verhogen ze de perceptie van de toeschouwer. Het zijn mentale weergaven die een materieel leven gaan leiden. Het is aan de toeschouwer om een eigen weg te vinden in haar wereld van structuur, patroon en variatie, en de grens tussen het twee- en driedimensionale.

Portfolio

Barcelona, Spain

Geïnteresseerd in een muurschildering door Anna Taratiel?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief