Antoine Tava

Biografie

Antoine Tava is een Canadese popartkunstenaar en illustrator uit Montreal, die nog niet zo lang geleden het vak van muurschilder oppakte. Hij schuwt de spotlights niet en creëerde buzz met zijn controversiële mix van popart, politieke statements en high fashion. Hij heeft een omnivore benadering van cultuur, zowel hoog als laag, en gaat de interactie aan met de symboliek en cultfiguren door middel van zijn tongue-in-cheek stijl en zijn kenmerkende ‘druipende’ visuele effect.

Tava heeft zijn kunstwerken wereldwijd tentoongesteld: NYC, Miami, Toronto, Sao Paulo, Dubai en Barcelona zijn enkele van de weinige steden op zijn steeds groeiende lijst. Tava werkt ook op internationaal niveau samen voor klanten en merken door zijn eigen kenmerkende esthetiek toe te passen op producten en commerciële ruimtes.

Portfolio

Montreal, QC, Canada

Geïnteresseerd in een muurschildering door Antoine Tava?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief