My style is a mix of “little bit from everything”

Artez

Biografie

Artez is een Servische kunstenaar wiens stijl wordt omschreven als een mix van fotorealisme met illustratie. Inspiratie voor zijn werken haalt hij, naast de locatie, uit de dingen en personen die in zijn dagelijks leven aanwezig zijn. Meestal heeft hij een foto van iets dat hem inspireert als uitgangspunt, maar tijdens het schilderproces improviseert hij veel, meestal omdat hij graag inspiratie haalt uit de locatie zelf. Jarenlang was hij op zoek naar de beste manier om zich uit te drukken en ideeën van zijn hoofd over te brengen naar het platte vlak – de muur. Gaandeweg heeft hij gewerkt met 2D en 3D letters, verschillende soorten en stijlen van karakters, fotorealisme, en uiteindelijk is hij blijven steken bij de mix van “een beetje van alles”.

Portfolio

Berlin, Germany

Geïnteresseerd in een muurschildering door Artez?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief