Astro

Biografie

Astro creëerde zijn eerste graffiti kunst in 2000 in de noordelijke periferie van Parijs.
Deze autodidact en gepassioneerd kunstenaar, die zich aanvankelijk concentreerde op belettering en wildstyle, brengt zijn kennis en techniek in de richting van een abstracte kunst die rondingen, kalligrafie en dynamische vormen mengt. Geïnspireerd door kunstenaars als Hartung, Vasarely en Mucha, heeft Astro zijn eigen wereld gecreëerd door gebruik te maken van de subtiliteit van schaduwen en lichten, de kracht van kleuren en het perspectief van dieptes.

Hij voelt zich comfortabel bij grote formaten en Op zijn gemak en liet zijn sporen al na met graveringen op muren in het hart van de stad. Daarnaast werkt deze muurschilder ook graag in een atelier. Dankzij de spontane en impulsieve stempel die hem kenmerkt, misleidt Astro het oog van de toeschouwer door de vlakheid van gevels en schilderijen te vervormen en zo indrukwekkende optische illusies te creëren. Astro is ook de bedenker van een nieuwe techniek, “CelloGraff” genaamd, die hij samen met de kunstenaar Kanos ontwikkelde en sinds 2006 toepast. Zijn energie en zijn originaliteit maken Astro tot een van de belangrijkste straatartiesten, zoals blijkt uit zijn aanwezigheid op vele internationale festivals (VS, Londen, Italië, Duitsland, Portugal…). Astro maakt nu deel uit van de CBS crew uit Los Angeles.

Portfolio

Paris, France

Geïnteresseerd in een muurschildering door Astro?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief