Bozik

Biografie

Bozik woont in de Russische stad Kazan. Hij houdt van tekenen, iets wat heel herkenbaar is in zijn voortdurende creatieve aanpak waarbij hart en ziel in al zijn projecten worden gegoten.
Zijn werken zijn meestal een weerspiegeling van zijn omgeving en zichzelf, vaak met krachtige en energieke resultaten als ze klaar zijn.
Als je hem vraagt waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, hoor je:

“Er is geen betere kunstenaar dan de natuur”.

Daarom voegt hij kleur toe aan zijn kunstwerken, gewoon om de prachtige schoonheid van deze wereld die verloren gaat door de bouw van beton en staal te versterken. Met zijn kunstwerken doorbreekt hij de grijsheid van onze vierkante dozen, muren en gebouwen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat hij op straat schildert en zo een licht en helder, positief kunstwerk aan de omgeving toevoegt.

Bozik’s stijl vindt zijn oorsprong in de oude technieken van de Australische Aboriginals. Dot-painting – of tekenen met stippen – is al duizenden jaren oud, en in zijn ogen is het de perfecte match om te combineren met graffiti. Niet alleen spuitbussen houden hem bezig: hij maakt ook kunstwerken van elk type, stijl en complexiteit, op muren, doeken… We hebben hem zelfs zien werken op schedels en kleine notitieboekjes!

Portfolio

Kazan, Russia

Geïnteresseerd in een muurschildering door Bozik?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief