Deih

Biografie

Deih (Valencia, 1979) is een straatartiest, illustrator en 2D-animator met een uitgesproken en unieke stijl. Sinds de jaren ’90 zit hij in een non-stop evolutieproces geïnspireerd door hip-hop, freestyle, Japanse symbolen, stripboeken, kwantummechanica en vele andere bronnen. Deze hoop kennis en invloed resulteert in werken die een zeker ‘charisma in beweging’ uitstralen, en hij brengt deze fascinatie voor ‘de vreemdheid van het leven, waar zeldzaamheid wordt gewaardeerd’ over op zijn eigenaardige figuren en beelden. In zijn kunst zijn deze onderwerpen een duidelijke visuele representatie van de onbekende kant van het bestaan (hoe zou het zijn om in het donker te duiken?) vaak gecombineerd met een scheutje sci-fi en cyberpunk.

Naast illustraties en animaties is het schilderen op straat nog steeds zijn grootste passie als kunstenaar. Hij maakt nog steeds indrukwekkende murals over de hele wereld, in alle formaten. Ze zijn gemaakt met de scherpste lijnen en illustraties, gecombineerd met een levendig kleurenpalet dat gemakkelijk kan worden herkend als een van zijn handtekeningen.

Portfolio

Valencia, Spain

Geïnteresseerd in een muurschildering door Deih?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief