Dina Saadi

Biografie

Dina Saadi is een kunstenares en muurschilderes die momenteel in Dubai woont. Ze werd geboren in Rusland maar verhuisde al snel naar Syrië waar ze opgroeide en uiteindelijk afstudeerde met een bachelor in schone kunsten.
Net als veel andere kunstenaars gebruikt ze kunst als een hefboom om haar gedachten uit te spreken, haar emoties te uiten en haar ideeën te laten zien. Haar inspiratie putten uit de schoonheid van de natuur en andere rijke culturen verklaart haar gebruik van heldere en kleurrijke kleurenpaletten. Haar kunst verbeeldt de diversiteit van stedelijke ruimtes, de kenmerken van het moderne leven, de aantrekkingskracht van wilde dieren, de schoonheid van planten en het mysterie van de natuurlijke elementen die ons omringen.

In dit alles schuilt een verborgen boodschap, die gemakshalve ook haar missie in het leven is: de straat als canvas gebruiken om meer kleur toe te voegen aan het leven van iedereen. Het maken van murals stelt haar in staat om stap voor stap een verandering in de samenleving teweeg te brengen, meer levendigheid te creëren, openbare ruimtes om te toveren tot galerijen en bovenal om bepaalde wereldwijde uitdagingen aan te pakken.

Dina heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten, want ze werkte samen met merken als Apple, Instagram, Uber, Audi, Nike, Levi’s, Estée Lauder en nog veel meer. Ze heeft haar stempel gedrukt op verschillende street art festivals en neemt deel aan projecten over de hele wereld.

Portfolio

Dubai - United Arab Emirates

Geïnteresseerd in een muurschildering door Dina Saadi?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief