Gola Hundun

Biografie

Gola Hundun zette zijn eerste stappen in de kunstwereld met traditionele graffiti belettering op 12-jarige leeftijd. Al snel nam hij afstand van openbaar werk en concentreerde hij zich thuis alleen op schilderen en tekenen tot hij 21 was, terwijl hij studeerde aan het Liceo Artistico in Ravenna en de Academie voor Schone Kunsten in Bologna. In 2003 verhuisde hij naar Barcelona en zag dat de “DIY-stijl” springlevend was in de straten. Na het zien van deze actieve street-artgemeenschap besloot hij zijn werk terug te brengen naar de openbare ruimte. Naast zijn schilderavonturen maakt hij sculpturen waarin vezels, plantenleven, elektronica en live performance zijn verwerkt. Zijn sculpturale werk verweeft zich vaak in openbare installaties en schilderijen.

Gola voelt zich ideologisch dichter bij de dierlijke sfeer dan bij de menselijke. Hij is geïnteresseerd in het tonen van verschillende aspecten van de relatie tussen de mens en de rest van de biosfeer, waarbij hij thema’s onderzoekt als samenwerking versus overheersing, genetische industrie, sjamanisme, vegetarisme en spiritualiteit.
Zijn invloeden komen uit cartoons & video games, de post-human cultuur en psychedelische kunst. Zelfs op dit moment hebben zijn vele reizen over de wereld een grote rol gespeeld in het veranderen van zijn perceptie en stijl.

Portfolio

Rimini, Italy

Geïnteresseerd in een muurschildering door Gola Hundun?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief