Gomad

Biografie

Al zo’n 30 jaar schildert GOMAD over de hele wereld en neemt hij deel aan ontelbare projecten. Een lange geschiedenis van muurschilderingen, straat- en graffitikunst, canvas en workshops zou hem bijna tot Aerosolkoning van de Lage Landen kronen, maar hij blijft liever bescheiden.

Begonnen als grafisch ontwerper in zijn jonge jaren, stapte hij al snel over naar art director en werkte hij bij een handvol sign- en reclamebureaus. Dit stelde hem in staat om een basis te creëren voor het kunstwerk dat hij vandaag de dag maakt. Zijn fotorealistische stijl wordt vaak gecombineerd met abstracte grafische vormen en kleurrijke vlakken.

In tegenstelling tot de meeste kunstenaars is hij nooit te verlegen om zijn vak in welke stijl of genre dan ook uit te oefenen, maar wanneer hij de kans krijgt zal hij zijn eigen freestyle werk creëren. Dat bestaat meestal uit intense ogen, handen en gezichten in een zeer surrealistische en geestverruimende opstelling. Deze ‘GOMAD’-stijl wordt gecombineerd met kubistische vormen in een soort Picasso-achtige compositie, beter bekend als ‘post neo-kubisme’.

De laatste jaren werkt GOMAD samen met vele andere kunstenaars in the scene, wat zijn positie heeft verstevigd en wat voor ademruimte zorgt. Zijn ontwerpen die nu overal opduiken zijn daar de vruchten van. Ze laten de wereld zien dat hij niet alleen goed is in wat hij doet, maar ook in samenwerking met anderen verbluffende resultaten kan neerzetten met heel verschillende resultaten. Sinds 2015 zijn zijn werken te vinden in street art en hedendaagse kunstgaleries in heel West-Europa.

Portfolio

Netherlands

Geïnteresseerd in een muurschildering door Gomad?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief