Gooze

Biografie

Gooze is een muurschilder, straatkunstenaar en schilder uit Krasnodar in het zuiden van Rusland. Hij zit al meer dan 15 jaar in het vak en lijkt de baan van zijn dromen te hebben gevonden.
Van jongs af aan tekent hij zo’n beetje alles wat te maken heeft met concept art en wezens van het onbekende. Met een sterk gevoel voor fantasierijken en het gebruik van een zeer rijk en verzadigd kleurenpalet creëert hij de meest illustere kunstwerken op elk oppervlak in een stijl die duidelijk voortkomt uit zijn tijd in de game-industrie (meer specifiek als concept- en character designer). Andere invloeden komen van onze grote en mooie wereld, waar bepaalde herkenbare elementen met hints van reptielachtige en amfibie-achtige dieren in de mix worden gegooid. Hoewel zijn werk specifiek is voor bepaalde aspecten, kan je gerust zeggen dat hij het vak beheerst en aan alle wensen kan beantwoorden.
Samen met zijn kameraad Bozik is hij naar vele plaatsen gereisd, altijd op zoek naar open ruimtes en muren die klaar zijn voor een nieuw laagje. Veel festivals hebben zijn mooie gezicht gezien en blijven eraan herinnerd door zijn snelle spuitbeweging. Sinds kort heeft hij zijn vaardigheden naar een nieuw niveau getild: Super realistische street art in een oogwenk. We hebben veel kunstenaars met gemak zien schilderen, maar dit is gewoon een genot om naar te kijken.

Zoals sommigen zeggen: “hij is een machine”. Een machine die op groenten, fruit, noten en Belgische croissants draait!

Portfolio

Krasnodar, Russia

Geïnteresseerd in een muurschildering door Gooze?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief