Hoodo

Biografie

Het Russische kunstenaarsduo Hoodo (худо) heeft gewerkt voor verschillende grote merken in en rond Moskou, maar de laatste tijd zijn ze meer geïnteresseerd in het creëren en verbeteren van de omgeving op een visuele manier en op grote schaal.
Door een mix van penseelwerk en graffiti creëren ze de meest verbluffende werken met intense details. Vaak is het onderwerp van hun kunstwerken en muurschilderingen een creatie van fantasie, maar met een diep achtergrondverhaal of link naar gebeurtenissen in het verleden. Ze houden ervan om naar warmere oorden te reizen en dat weerspiegelt zich duidelijk in sommige van hun kunstwerken. Verwijzingen naar de omgeving, een bepaalde situatie of ervaringen zijn altijd aanwezig.

Een interview zou een ideale manier zijn om meer te weten te komen over dit mysterieuze duo, maar voor nu kun je gewoon genieten van hun portfolio:

Portfolio

Moscow, Russia

Geïnteresseerd in een muurschildering door Hoodo?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief