Iota

Biografie

Iota is een jonge kunstenares die woont en werkt in Brussel. Sinds haar kindertijd experimenteerde Iota met alle mogelijk expressievormen. Al snel raakte ze verknocht aan schilderen en tekenen, meer specifiek aan portretschilderen. Het aanleren van verschillende technieken en een nieuwsgierige aard lieten haar al snel toe een meer persoonlijke vorm te ontdekken en te ontwikkelen. Gefascineerd door het pointillisme, vond zij spuitbusverf een goed compromis tussen precisie, punt voor punt werken en bewegingsvrijheid.

Haar huidige werk wordt gekenmerkt door het kunstwerk te laten versmelten met de omgeving. Dat betekent dat het werkstuk meer dient als een brug naar een bepaalde emotie of sfeer dan gewoon een ander onderwerp of object. Onze emoties zijn allemaal gelijkaardig, maar worden altijd anders geabsorbeerd door onze unieke lichaamsbouw of persoonlijke ervaringen. Dit punt van emotie is precies waarnaar de kunstenaar op zoek is; om het moment te vangen dat de menselijke ziel beïnvloedt en het om te zetten in een schilderij.

Portfolio

Brussels, Belgium

Geïnteresseerd in een muurschildering door Iota?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief