Ives

Biografie

IVES is een Amsterdamse StreetArtist, die in 1996 begon met graffiti. Sinds 2005 is hij bekend om zijn combinatie van freehand en stencil techniek. Zijn werk is te zien in de straten van verschillende steden over de hele wereld, zoals Amsterdam, Basel, Brussel, Londen, Berlijn en Miami.

IVES werkt samen met de GO Gallery in Amsterdam, Saatchi Gallery in Londen, City of talents in Toulouse en Adjust Gallery in Miami om zijn kunstwerken te tonen.
Hij is ook een Concept Designer en doet Freelance werk voor bedrijven als Grolsch, MINI, Rockstar, KPN/HI, Nike en Xs4all. Hij richtte ook de Amsterdam Street Art foundation op.

Portfolio

Amsterdam, Netherlands

Geïnteresseerd in een muurschildering door Ives?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief