Izzy Izvne​

Biografie

Izzy Izvne is een vrouwelijke straatkunstenaar uit Moldavië die muurschilderingen maakt met driedimensionale vormen en kalligrafie. Door haar specifieke technieken leven en ademen deze kunstwerken. Het zijn vaak portalen naar een ander universum die elke toeschouwer doet afvragen wat er aan de andere kant van deze meestal lege en grijze muren zou kunnen zijn. Het zet je aan het denken welke diepe werkelijkheid daar speelt.
Naast haar succesvolle schildercarrière, die haar op internationale street art festivals en open calls bracht, is Izzy actief op vele andere gebieden. Ze is genomineerd als een van de 10 meest invloedrijke vrouwen in de scheppende geschiedenis van haar land, en is directeur van ‘Urban Spirit’, een organisatie van verschillende hiphopfestivals die zich bezighouden met de ontwikkeling en promotie van urban culture voor kinderen en jongeren. Zij onderwijzen en spelen met verschillende richtingen van kunst zoals graffiti, breakdance, hip-hop, parkour, work out, skateboarden, en nog veel meer.

Samen met haar maatje en co-creator/schilder reist ze van land naar land om meer van de wereld te ontdekken en haar stempel te drukken met inspirerende murals.

Portfolio

Moldova

Geïnteresseerd in een muurschildering door Izzy Izvne​?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief