Kitra

Biografie

Kitra is geboren en getogen in Targoviste, een rustig stadje in de buurt van Boekarest. In 2012 studeerde hij af aan de Nationale Universiteit voor Kunsten in Boekarest met een Master in visuele kunsten. Sindsdien werkt hij als multidisciplinair kunstenaar en verkent hij illustratie, speelgoedontwerp, street art en grafisch ontwerp. Hoewel hij zich voortdurend blijft ontwikkelen als artiest, kan de kern van zijn stijl worden gedefinieerd als een vreugdevol gebruik van primaire kleuren. Daarbij werken lijnen en vormen op elkaar in als speelse abstracte minimalistische composities. Zoals Agnes Martin ooit zei: “Van muziek accepteren mensen pure emotie, maar van kunst eisen ze uitleg”, Kitra gelooft dat kunst gewoon ervaren moet worden, zonder er een reden achter te zoeken.

Portfolio

Târgoviște, Romania

Geïnteresseerd in een muurschildering door Kitra?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief