Larsen Bervoets

Biografie

Larsen Bervoets (Antwerpen, 1979) is een multi-disciplinair en experimenteel kunstenaar. In de loop van zijn carrière maakte hij verschillende muurschilderingen voor binnen en buiten, werkte hij op doek, panelen, fabriceerde hij zijn eigen sculpturen, installaties en meubels. Hij is gefascineerd door de interactie van kleur en ruimte, gecombineerd met perspectief, het menselijk gezichtspunt en natuurlijk licht- versus schaduwspel. Vaak zie je hem kleine ingrepen doen op de meest vreemde locaties of studiemodellen maken van gewoon karton in zijn atelier.

De werken die hij aan het publiek laat zien (in de vorm van muurschilderingen of canvas) kenmerken zich door strakke geometrische composities met lijnen, vlakken, schaduw en grafische elementen die een indruk geven van ‘een ruimte’. Deze creaties worden vaak aangevuld met kleuren en kleurpatronen om een illusie van een extra dimensie op een plat vlak te creëren.

2D or not 2D, that’s the question.

Portfolio

Antwerpen, Belgium

Geïnteresseerd in een muurschildering door Larsen Bervoets?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief