Noir

Biografie

Een zeer bekwame schilder en muurschilder uit Luik (België) die kunstwerken maakt op basis van slechts één regel. Geen gouden regel, maar de regel van NOIR. Alles wordt uitgevoerd in schakeringen van zwart. Schilderijen, tekeningen, monumentale muurschilderingen, muurkunst, optische illusies, decoratie en stedenbouw… Zijn kunst treft je vanaf het moment dat je het ziet, trekt je aan door haar technische bekwaamheid en beheersing van de kunst van de illusie. Ook al zijn zijn recentere werken uitgevoerd met enkele complementaire kleuren, het is nog steeds kristalhelder dat alleen zwart als uitgangspunt zijn handtekening is.

NOIR heeft schilderijen en muurschilderingen gemaakt die zo oneindig gedetailleerd zijn dat, hoe meer je kijkt, hoe fascinerender ze worden. Inspiratie vond hij tijdens zijn jeugd in popart, stripboeken en tatoeages. Wat de grootste indruk achterliet is het moment dat hij schilder en beeldhouwer Robert Longo ontdekte, die beroemd is om zijn monumentale ultra-realistische creaties.

NOIR’s manier om de beschikbare ruimte in te nemen, gooit monotonie overboord en stelt hem in staat het standpunt en de interpretaties van de toeschouwer te aan te wakkeren. Zijn doel is zijn grenzen te blijven verleggen en de muurschildering naar een nieuw niveau te tillen.

Portfolio

Liège, Belgium

Geïnteresseerd in een muurschildering door Noir?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief