Oli-B

Biografie

Het werk van Oli-B (Brussel, België) omvat een groot aantal media: acryl, spuitverf en digitale of zeefdruktechnieken op een grote verscheidenheid aan ondergronden, waaronder papier, doek, hout, muren of zelfs stickers. Visueel is het de vloeiendheid die overheerst: zachte curven met abstracte vormen die zowel naar het figuratieve verwijzen als eraan ontsnappen. Het kleurgebruik is nadrukkelijk aanwezig, maar houdt elkaar in evenwicht in een compositie die alles samenbindt.
Vanaf zijn graffitiperiode als tiener hield hij vast aan zijn eerste liefde: vormen en kleuren. Hij begon meer en meer te flirten met hedendaagse kunst. Letters ontwikkelden zich in de richting van karakters, en karakters in de richting van vormen.

Oli-B houdt absoluut van de drukte van grote steden en hun mensenmassa’s. Hij gebruikt hij hun straten als een speeltuin. Hij geeft leven aan zijn kunst door het te integreren in de stedelijke jungle in de vorm van een collage. Het universum van kleurrijke, levendige stukken die hij creëert, bestaan allemaal uit vormen, mensen en andere elementen die uit zijn verbeelding geboren zijn.

Portfolio

Brussels, Belgium

Geïnteresseerd in een muurschildering door Oli-B?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief