Oze Arv

Biografie

Oze Arv is een Portugese kunstenaar gevestigd in Lissabon. Hij maakt muurschilderingen en kunstwerken op doek. De natuur en portretten zijn twee centrale inspiratiethema’s in het werk dat hij de laatste jaren heeft gemaakt. Contrasterende kleuren, patronen en kleurovergangen worden toegevoegd aan realistische afbeeldingen van mensen en dieren. Met enig vakmanschap lijken deze thema’s op een perfecte manier in elkaar over te lopen.
Zijn werk toont een soort grafische aard die alles overheerst. De eerste benadering van zijn tekeningen hebben een thematische en technische bedoeling, met een lichte zweem van toenadering tot het eigentijdse. In een later stadium van de creatie wordt de kleur die ons dagelijks leven maakt toegevoegd, waardoor elk van zijn kunstwerken een geheel wordt. Een genot voor de toeschouwer.

Het werk van Oze Arv is te vinden in Engeland, België en Italië, en natuurlijk in zijn geboorteland Portugal. Lissabon heeft nog steeds verborgen straathoeken en muren waar zijn werk elke dag vele mensen inspireert. Naast zijn dagelijkse schildergewoonten, heeft hij ook oog voor lichtfotografie en digitale illustraties.

Portfolio

Lisbon, Portugal

Geïnteresseerd in een muurschildering door Oze Arv?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief