Piet Rodriguez

Biografie

Piet of Pierre Rodriguez is een autodidacte schilder uit Frankrijk, die momenteel in Brussel woont. Van jongs af aan vond hij het leuk om met potloden te spelen, maar pas in 2012 ontdekte hij zijn passie voor schilderen.
Na zijn studies in hotelcatering richtte hij zijn pijlen op de reclamewereld. Het creatieve aspect van de job wekte zijn interesse en liet hem toe samen te werken met mensen die in dezelfde sector actief waren. Hij kwam in contact met de gastheren van een kleine schilderexpo en kon de drang niet weerstaan om zelf op een doek te experimenteren.

Van hieruit begon hij aan een reis naar het maken van realistische portretten en composities tussen surrealisme, symboliek en grafische deconstructie. Zijn werken zijn voornamelijk zwart-wit, waarbij het licht de sleutel en focus wordt die de ziel van zijn geschilderde onderwerp naar boven haalt. Eind 2015 ontdekte hij de wondere wereld van spray painting en street art door het Propaganza collectief. Dat stelt hem in staat om te experimenteren met een nieuwe techniek op een nieuw medium.

Portfolio

Brussels, Belgium

Geïnteresseerd in een muurschildering door Piet Rodriguez?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief