Psoman

Biografie

Psoman is een straatartiest als geen ander. Met zijn aparte en herkenbare cell-shading stijl, heeft hij zijn stempel gedrukt binnen de Europese grenzen en in vele Aziatische landen. Dat laatste heeft veel indruk gemaakt, want je ziet vaak een invloed van bepaalde Aziatische stijlen doorsijpelen.
Hij spuit zich een weg door murals, festivals en evenementen, af en toe gepaard met een tentoonstelling. Als schilder en graffitikunstenaar maakt hij ook kunstwerken op doek en papier, met als onderwerpen vooral dieren met soms de vreemdste uitdrukking op hun gezicht, of die immense steden op hun rug dragen.

Portfolio

Belgium

Geïnteresseerd in een muurschildering door Psoman?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief