Sam Shennan

Biografie

Sam Shennan is een multidisciplinair artiest, geboren en getogen in Australië. In het verleden vulde hij zijn dagen met zeer variërende projecten en opdrachten: van illustraties en beletteringen over handgeschilderde murals tot grootschalige gevelschilderingen. Hij richtte ook een kunstenaarscollectief op met 5 gelijkgezinde artiesten met als doel om grotere projecten uit te kunnen werken en ervaring op vlak van coördinatie en management op te doen.

Zijn studio in Sydney kreeg voornamelijk indoor opdrachten. Dat bood hem de kans om illustraties op zowat elke ondergrond te tekenen en terwijl zijn klanten een breed scala aan stijlen aanbieden. Op die manier deed hij een heleboel ervaring op en is hij meer dan ooit klaar om te schilderen.

Onlangs verhuisde Sam naar België voor een nieuw avontuur in zijn leven: het Europese binnenland verkennen.

Portfolio

Sydney NSW, Australia

Geïnteresseerd in een muurschildering door Sam Shennan?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief