Shozy

Biografie

Danila Shmelev – ook bekend als Shozy – zette begin 2000 zijn eerste stappen in graffiti. Na een periode met verschillende stijlen en esthetieken te experimenteren ontwikkelt hij zijn kunst sinds 2010 rond 3D en optische illusie, waardoor hij kan deelnemen aan vele festivals over de hele wereld, zoals in Dubai, Nederland, Duitsland en België.

Zijn studiowerk, meer conceptueel maar met behoud van zijn oorsprong in 3D en optische illusie, heeft hem door zijn originaliteit en meesterschap voortgestuwd als een stijgende waarde in de hedendaagse en stedelijke kunst. Zijn doeken uitgevoerd in olieverf en acryl, met zijn persoonlijke en bijzondere stijl, tussen abstractie en figuratie, zijn het resultaat van langdurig onderzoek naar de effecten van licht, volume en plastisch materiaal met een ongelooflijk realisme.

Portfolio

Europe

Geïnteresseerd in een muurschildering door Shozy?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief