Shozy

Biografie

Shozy is een internationale 3D-artiest uit Rusland. In zijn jonge jaren slaagde hij er net als de meeste artiesten die net de straat opgaan in om niet gevat te worden terwijl hij muren, treinen en andere verleidelijke objecten aan het taggen was. Na een academische opleiding in Klassieke Kunsten en ontelbaar vrienden te maken in de kunstscène (zoals het artiestenduo Hoodo) trok hij de meer professionele wereld in. Daar experimenteerde hij met verschillende stijlen en concepten. Later richtte hij zijn pijlen op 3D en optische illusies, zoals je kan zien in zijn portfolio. Zijn werk duikt op op festivals over de hele wereld in steden als Dubai, Moskou, Amsterdam…

Portfolio

Russia

Geïnteresseerd in een muurschildering door Shozy?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief