Smates

Biografie

SMATES is een Belgische straatartiest die grafisch ontwerp studeerde aan Sint-Lukas in Brussel. Aangezien hij altijd een hart had voor realistische tekening en schilderijen besloot hij om na zijn studies 2 jaar schilderlessen te volgen. Toen hij 17-18 jaar was, begon hij met graffiti, wat hij bleef doen tot zijn 22e. Hij had niet echt specifieke redenen om te stoppen, maar begon er opnieuw mee in juli 2009. Een aantal jaren geleden startte hij part-time als graffiti artiest en sinds september 2013 werkt hij fulltime op straat.

Inspiratie voor zijn werken vindt hij in de omgeving of de vorm van de muur. Hij probeert iets te creëren dat bij de muur past of probeert te spelen met diepte, 3D illusies, …
“Als het gaat om talent en oefening moet je altijd hard werken en kijken naar andere mensen die technisch en conceptueel een stuk beter zijn: Zelfs als je getalenteerd bent, zijn er altijd mensen die getalenteerder zijn dan jij. ”
Smates heeft zijn sporen nagelaten in het VK, Malta en natuurlijk België, maar hoopt zijn bereik uit te breiden met grotere muren en meer landen!

Portfolio

Brussels, Belgium

Geïnteresseerd in een muurschildering door Smates?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief