Tim Marsh

Biografie

Tim Marsh loopt al rond op onze planeet sinds de jaren 80. Van kinds af aan had hij al belangstelling voor extreme sporten en rolschaatsen. In een latere fase beoefende hij zelfs Capoeira (Braziliaanse vechtsport). Zijn professionele carrière is een wervelende combinatie van creatieve kunsten. Het bepalen van trends voor kledingmerken, samenwerkingen in modetijdschriften, graffiti & street art, enzovoort. Al deze activiteiten hebben hun invloed op de kunst die hij vandaag creëert. Van tribale motieven tot jeugdherinneringen, illustratieve dieren, dynamische maar geometrische vormen en patronen… Het zit er allemaal in, een stijl die hij nu de zijne kan noemen.

Zijn creaties lokken een theatrale sfeer uit met een palet van retrokleuren die hij aanbrengt met spuitbussen, verf en stiften. De composities die hij creëert zijn gemaakt door een mix van technieken, iets wat hij in de loop der jaren heeft opgepikt. Hij heeft een bepaalde workflow ontwikkeld die nooit ophoudt te evolueren, een experiment dat doorgaat… Uiteindelijk is geen enkele muur of doek veilig, maar dat geldt ook voor voorwerpen als surfplanken en skateboards.

Tim werkt meestal vanuit inspiratie. Dit maakt zijn kunst net iets interessanter en leuker, met het concept dat het ‘uit het hart’ komt en niet iets dat gemaakt is met de bedoeling om het precies na te maken op een muur. Werken rond een bepaald thema werkt altijd het beste.

Samenwerkingen zijn nooit ver van huis. Muren spuiten met andere kunstenaars of ideeën tot leven brengen met bepaalde merken is gewoon veel leuker. Al is het maar voor even, je kunt al zoveel leren door gewoon samen te werken met andere personen, of een concept uitwerken rond een bepaald idee.

De volgende stap in zijn masterplan: een gebouw schilderen op grote schaal. Lees: gigantisch groot. Ben je daar klaar voor? #bringthecoldbeers

Portfolio

Barcelona, Spain

Geïnteresseerd in een muurschildering door Tim Marsh?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief