Toon van Ishoven

Biografie

Toon Van Ishoven / Artoon is een multi-media artiest die zich op murals richtte met de eenvoudige reden “dat het in de zomer te warm is om in een studio te werken”. Hij verkent allerlei media, creëerde ontwerpen voor theaterstukken, maakt audiovisuele projecties op gebouwen, werkt als grafisch ontwerper, maar bleef altijd schilderen.

“Ik geniet er elke keer opnieuw van als ik schilder. Eigenlijk heb ik het van mijn vader geleerd, die diamantslijper was en in zijn vrije tijd schilderde. Hij heeft het me nooit geleerd, ik leerde het gewoon door naar hem te kijken. Hij had enorm scherpe ogen. Een andere reden voor mij om buiten te schilderen is om een statement te maken: ik vind dat veel hedendaagse kunst overgeïntellectualiseerd is. Maar ik vertrouw nooit een kunstenaar die niet kan tekenen.”

Portfolio

Antwerpen, Belgium

Geïnteresseerd in een muurschildering door Toon van Ishoven?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief