TUZQ

Biografie

Al op zeer jonge leeftijd ging Tuzq aan de slag met spuitbussen. Al snel ontdekte hij zijn aangeboren talent, waardoor hij de straat op ging in de zoektocht naar zijn eigen persoonlijke stijl. Door dit te doen, kan hij nu alles creëren wat je van hem vraagt. Deze kunstenaar is nog een jong talent in vergelijking met de grote jongens, maar is al zeker hun evenknie op vlak van kwaliteit en realisme. Zijn afbeeldingen van dieren en natuurlandschappen zijn adembenemend, om nog maar te zwijgen van de technische vaardigheid en het detail dat hij in zijn schedels stopt.
Tuzq is zeker iemand om in de toekomst in de gaten te houden, want zijn werk blijft zich op vele interessante manieren ontwikkelen.

Portfolio

Scherpenheuvel-Zichem, Belgium

Geïnteresseerd in een muurschildering door TUZQ?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief