Wild Drawing

Biografie

Wild Drawing, ook bekend als WD is een zeer bekende straatkunstenaar, geboren in Bali, Indonesië, die kunst heeft gestudeerd en is afgestudeerd in zowel Beeldende Kunsten als Toegepaste Kunsten. Hij begon zijn carrière als urban artist in de jaren 2000 en sindsdien besteedt hij het grootste deel van zijn tijd aan schilderen op straat over de hele wereld of werken in zijn werkplaats. WD heeft solotentoonstellingen gehouden en deelgenomen aan groepstentoonstellingen en graffiti/street art festivals, in Azië, Europa en Amerika.

Je kan zijn kunstwerken ontdekken in vele street art en graffiti boeken zoals de boeken uitgegeven door Éditions Alternatives, Thames & Hudson… Zijn stijl is uniek en gemakkelijk herkenbaar. Waarschijnlijk is hij afkomstig van zijn Oost-West culturele achtergrond. Hij houdt van zeer grote muren waar hij monumentale kunstwerken maakt met spuitverf en roller brush. WD gaat altijd een interactie aan met de plaats, de omgeving, de gebouwen en architectuur waar hij werkt. Hij zal altijd gebruik maken van verschillende elementen die in de omgeving bestaan om harmonie te scheppen tussen de locatie en het kunstwerk.
Hij gebruikt een realistische techniek, soms zelfs hyperrealistisch, vaak anamorf, sterk beïnvloed door zijn culturele achtergrond en passies zoals comics en graphic novels, sociale fenomenen interesses en lifestyle, kunst of natuur.

Wat hij zo leuk vindt aan street art is de vrijheid van artistieke expressie. En ook, dat street art een fantastische manier is om met iedereen overal te communiceren.

Portfolio

Athens, Greece

Geïnteresseerd in een muurschildering door Wild Drawing?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief