Will Barras

Biografie

Will Barras is een kunstenaar, illustrator en animatieregisseur die woont en werkt in Londen.
Barras groeide op in Birmingham en verhuisde naar Bristol om grafisch ontwerp te studeren. Hij behoorde tot een nieuwe lichting jonge kunstenaars in Bristols befaamde street-art scene. Hij stond aan de wieg van het Scrawl-collectief, samen met Steff Plaetz en Mr. Jago, dankzij zijn voorstellingen van vloeiende beweging, unieke, narratieve compositie en lijnwerk. Scrawl publiceerde een baanbrekend boek in 1999 om de nieuwe beweging te documenteren.
Barras reisde veel, schilderde live en exposeerde in heel Europa, de V.S. en Azië. Hoewel Scrawl het rustiger aan deed, bleef hij schilderen en perfectioneerde hij zijn techniek. Hij werkte samen met Stolen Space en het Brusselse Harlan Levey Projects.

Portfolio

London, UK

Geïnteresseerd in een muurschildering door Will Barras?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief