Xolaka

Biografie

Xolaka’s leven begon in een klein stadje in Spanje, en sinds 1982 verkent hij de wereld. Op 18-jarige leeftijd besloot hij naar Valencia te gaan om Schone Kunsten te studeren, waar hij veel vaardigheden ontwikkelde en oppikte. Dit multi-talent bestrijkt een breed scala aan creatieve kunsten, variërend van multimedia design, web design, beeldende kunst en plastische kunst.

In de afgelopen jaren heeft hij zich verder ontwikkeld en geëxperimenteerd met zijn liefde voor urban art door middel van murals. Op straat combineert hij invloeden uit zijn vroegere creatieve kunsten tot een nieuwe en open stijl, vaak afgekruid met een realistisch tintje.

Portfolio

Spain

Geïnteresseerd in een muurschildering door Xolaka?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief