Yuriy Pitchuk

Biografie

Yuriy Pitchuk maakt al jaren muurschilderingen, met zijn mooie vrouw Marta aan zijn zijde. Samen streven ze naar een sterk concept voor elke muurschildering. Een concept dat emoties uitstraalt in een rustige sfeer, gebaseerd op een verhaal dat het verhaal vertelt over de omgeving, haar bewoners en hun manier van leven.

In de loop der jaren realiseerden ze zich dat de sociale impact en betrokkenheid van muurschilderingen enorm kan zijn. Daarom schildert dit Oekraïense duo bij voorkeur muurschilderingen op grote schaal, zodat ze een grote indruk kunnen achterlaten op de mensen: een verhaal dat hen herinnert aan wie ze werkelijk zijn, een kunstwerk dat de situatie of geschiedenis van de buurt weerspiegelt. Kortom: iets om trots op te zijn.

Portfolio

Ukraine

Geïnteresseerd in een muurschildering door Yuriy Pitchuk?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief