Een Bloem – De Hemmekes – Scherpenheuvel

Het kunstwerk ‘Een bloem’ verbeeldt twee teddyberen die een kindertekening van een bloem aan de muur ophangen. De muurschildering oogt zacht en luchtig. Het ontwerp spreekt tot de verbeelding maar dekt een zwaarbeladen inhoud op een respectvolle en diepzinnige manier.

Het thema en onderwerp voor dit kunstwerk betreft een tragische en gruwelijke gebeurtenis: een brand in de woning die op deze locatie stond waarbij twee jonge kinderen uit een gezin het leven lieten.

In het ontwerpproces werd gekozen om dit onderwerp te visualiseren op een tedere, subtiele, diepzinnige en artistieke manier. Er wordt ingespeeld op de constructie die er gebouwd is zodat een lichte driedimensionale look & feel verwezenlijkt wordt door gebruik te maken van subtiele slagschaduwen.

Een eerder kleine en eenvoudige muurschildering met een grote beladenheid wat door iedere toeschouwer geapprecieerd kan worden. Een kunstwerk dat deze donkere pagina in de geschiedenis van de buurt in haar eenvoud én met alle respect tracht te verlich(g)ten.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief