Biomechanische dieren sieren het nieuwe kantoor van Cronos Group

Een werkplaats die in de smaak valt bij de jonge en dynamische werknemers? Dat heeft Cronos in Kontich dankzij Treepack!

Divirsiti

Cronos Group, gevestigd in Kontich, koos om een aantal kantoorruimtes aantrekkelijker te maken voor de werknemers en bezoekers van het pand. Met indrukwekkende murals rond het thema ‘diversiteit’ transformeerden we de kale ruimtes tot een aangename en inspirerende omgeving! Daarnaast zijn het ook eyecatchers van formaat die indruk zullen maken op passanten, klanten en partners.

Treepack-artiest Simon Mannaerts ontwierp voor de lange gang die rondom de hoofdingang van het kantoor kronkelt een samensmelting van reigers in een biomechanisch jasje. Ze staan hier symbool voor een duurzaam evenwicht, ook wel de balans tussen technologie en natuur waar we al eeuwen mee vechten. Aan de overkant staat de dubbele eenheid van Lobster Robin afgebeeld: een harmonie én strijd tussen robot en planten. De hoop naar een toekomst waar onze technologische vooruitgang hand in hand gaat met de natuur. Ems kwam over de brug met drie hand-gebaren op basis van de SDG’s gekaderd in People, Planet en Prosperity. Elke hand heeft hier zijn specifieke kenmerken, maar ook hier komen de biomechanische elementen ruim aan bod.

In de media:

Met dank aan: De artiesten, Cronos Groep en Fueled

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief