Boekhoudkantoor Karin Beeckman

Karin Beeckman, zaakvoerder van haar eigen boekhouder kantoor,  broedde al lang op het idee om haar woning en kantoor te transformeren met een muurschildering.  De grijze betonnen wanden vertelde niets over haar persoonlijkheid en op zakelijk niveau was dit niet herkenbaar. Haar doel is om mensen te laten kennismaken met de persoonlijkheid en als eyecatcher van haar zaak.

Met deze insteek deed ze beroep op Leuvens kunstenaarscollectief Treepack om haar idee te verwezenlijken. Treepack kwam al snel – in samenspraak met Karin – met een concept van een roos, dat symboliek staat voor de verschillende lagen dat ze wilt vertellen in haar verhaal.

De muurschildering is gemaakt door kunstenaarsduo Hoodo en heeft veel bekijks van voorbijgangers en buurtbewoners getrokken. De rozen zijn niet alleen een artistieke toevoeging aan haar gevel, maar verwijzen ook naar haar unieke ondernemerstrainingen die zowel soft skills als cijfers behandelen. COOL down LEVEL up biedt ondernemerstrainingen aan die gericht zijn op het aanscherpen van soft skills en het begrijpen en optimaliseren van cijfers. “We geloven dat een maximale balans tussen deze twee elementen leidt tot meer rust en succes voor ondernemers,” aldus Beeckman.

De muurschildering heeft veel positieve reacties gekregen van voorbijgangers en buurtbewoners. Beeckman is altijd op zoek naar manieren om haar omgeving te verbeteren en haar creativiteit te uiten. Naast haar ondernemersactiviteiten is ze ook een gepassioneerde kunstliefhebber. Met de nieuwe muurschildering heeft ze haar woning omgetoverd tot een prachtig kunstwerk en haar liefde voor kunst nog meer tot uiting gebracht.

De muurschildering is een inspiratie voor anderen om creatief te zijn en hun omgeving te verbeteren. Het laat zien dat kunst niet alleen binnen de muren van een museum thuishoort, maar ook in ons dagelijks leven een belangrijke rol kan spelen.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief