Buurtcentrum Mannenstraat Leuven

Een bijenvriendelijke muurschildering in Leuvense contreien!

Opnieuw kale muren in de kijker met een werk van street artist Tuzq! Deze keer werkten we op eigen bodem aan een muurschildering naast het Buurtcentrum in de wijk Mannenstraat, vlakbij de Leuvense ring.

Het project is ontstaan op aanvraag van de beheerders en bezoekers van het buurtcentrum. Zij dienden een dossier in bij “Kom op voor je wijk” – een buurtopwaarderingsproject vanuit de Stad Leuven – met de vraag naar een opfleuring van een van hun gevels.

In het kader van de nabijgelegen bijenvriendelijke tuinen werden er twee ontwerpen gemaakt, waaruit de buurt en omwonenden konden stemmen via flyers en online kanalen. Dit resulteerde in het prachtige plaatje van een bij op zoek naar nectar, dat nu prijkt in de Mgr. van Waeyenberghlaan richting UZ Gasthuisberg.

Tijdens de werken waren er al vele enthousiastelingen en voorbijgangers die hun duimen de lucht instaken, maar of de bijen deze muur ook aantrekkelijker gaan vinden moet nog blijken. Hiervoor wachten we geduldig op de eerste zonnestralen van de lente. 

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief