Buurtcentrum Mannenstraat Leuven

Een bijenvriendelijke muurschildering in Leuvense contreien!

Opnieuw kale muren in de kijker met een werk van street artist Tuzq! Deze keer werkten we op eigen bodem aan een muurschildering naast het Buurtcentrum in de wijk Mannenstraat, vlakbij de Leuvense ring.

Het project is ontstaan op aanvraag van de beheerders en bezoekers van het buurtcentrum. Zij dienden een dossier in bij “Kom op voor je wijk” – een buurtopwaarderingsproject vanuit de Stad Leuven – met de vraag naar een opfleuring van een van hun gevels.

In het kader van de nabijgelegen bijenvriendelijke tuinen werden er twee ontwerpen gemaakt, waaruit de buurt en omwonenden konden stemmen via flyers en online kanalen. Dit resulteerde in het prachtige plaatje van een bij op zoek naar nectar, dat nu prijkt in de Mgr. van Waeyenberghlaan richting UZ Gasthuisberg.

Tijdens de werken waren er al vele enthousiastelingen en voorbijgangers die hun duimen de lucht instaken, maar of de bijen deze muur ook aantrekkelijker gaan vinden moet nog blijken. Hiervoor wachten we geduldig op de eerste zonnestralen van de lente. 

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief