Connecting – Aten Infotech

Treepack

Heusden-Zolder | De motivatie van je personeelsleden dagelijks opnieuw stimuleren is niet makkelijk. Toch is de hardwarefabrikant Aten Infotech uit Heusden-Zolder hier recent in geslaagd. Wij toverden de saaie zijgevel van het gebouw om tot een kunstwerk dat de werknemers herinnert aan hun uitzonderlijke skills.

Aten Infotech zocht naar een manier om de zijgevels van haar kantoorruimtes op te fleuren en tegelijkertijd de motivatie van haar personeel te stimuleren. We bedachten een mural die zowel een link legt naar de activiteiten van Aten Infotech als de toeschouwer aanmoedigt om op ontdekking te gaan naar alle leuke details.

 

Wereldwijd geconnecteerd 

De muurschildering vertoont een vrouw in een zwevende lotus-houding, die in de kern van haar innerlijke rust in verbinding staat met een wereldwijd data- en communicatienetwerk. Ze connecteert mensen en apparaten, ze vormt een onmisbare schakel. Zij symboliseert en beeldt uit waarnaar ATEN’s R&D team onderzoek doet. De drie schermen achter haar staan met elkaar in verbinding en vormen één beeld: een wereld waar mensen geconnecteerd zijn met elkaar via een onzichtbaar netwerk aan apparaten, verweven om samen een toekomst tegemoet te gaan.

 

Uitzonderlijke skills

In het kunstwerk staan de waarden van Aten Infotech centraal, namelijk connectiviteit, rust en intelligentie gecombineerd met een blik op de toekomst. Door deze waarden uit te werken, wil Aten Infotech haar personeelsleden herinneren aan de bijzondere skills die ze bezitten. Zij zijn naar eigen zeggen namelijk in staat om de wereld naar een beter niveau te tillen.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief