Dierenartspraktijk Beestig – Scherpenheuvel

De dierenartspraktijk Beestig in Scherpenheuvel heeft een nieuwe muurschildering, ontworpen door de getalenteerde en lokale street artist TUZQ in samenwerking met Leuvens kunstenaarscollectief Treepack. Het kunstwerk, dat een hond en kat afbeeldt, is een echte eyecatcher en maakt de praktijk nog aantrekkelijker voor huisdieren en hun baasjes.

Sinds kort is er een nieuw street art werk te zien in Scherpenheuvel. De muurschildering werd in opdracht van de dierenarts praktijk “ Beestig” gemaakt. Hiervoor deden zij beroep op het Leuvens kunstenaarscollectief Treepack.

Het ontwerp toont een mooie interactie tussen een hond en kat. Het kunstwerk werd gecreëerd met gebruik van spuitbussen en is op de voorgevel van de praktijk aangebracht. De afbeelding toont de liefde en genegenheid die huisdieren met elkaar kunnen delen, wat een warm en vriendelijk gevoel geeft aan de omgeving van de praktijk. De Scherpenheuvelse artiest TUZQ, die sinds jonge leeftijd met spuitbussen experimenteert heeft een uitstekend gevoel voor detail en kleur. Naast de bekende muurschildering van “De Vos” in Testelt heeft hij nog meerdere projecten in de stad gerealiseerd. 

Het kunstwerk past perfect bij de dierenartspraktijk Beestig, die bekend staat om zijn liefde voor dieren en kwaliteitsvolle zorg voor hun patiënten. De eigenaar van Beestig, Laura De Houwer, is zeer tevreden met de nieuwe muurschildering: “Beestig bestaat tien jaar en ik vond ene kunstwerk van lokale artiest TUZQ de ideale manier om dit te vieren. Fijn om met iemand uit de buurt te kunnen samenwerken. “

Scherpenheuvel werd de laatste jaren omgetoverd tot een hotspot van street art. In totaal zijn er tientallen muurschilderingen te vinden in samenwerking met Treepack. Naast muurschilderingen werd er ook het  participatief project “Tour Elentrik” opgestart  waarbij oude en grijze nutsvoorzieningskasten worden opgefleurd met kunstwerken.  Met deze insteek wilt de stad meer kleur brengen in de straten dat uiteindelijk zorgt voor meer sociale cohesie bij de buurtbewoners.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief