Een biertje op de fiets bij Bar Véloo in Nieuwpoort

Bar Véloo in Nieuwpoort pronkt nu met een kleurrijke mural in een wel heel origineel concept dankzij een samenwerking tussen Treepack en street artist Wietse.

Fietsers in een Vedett-wielerpakje

Bar Véloo in Nieuwpoort biedt twee van de populairste Belgische symbolen aan: fietsen en bier. Hier kom je namelijk voor de fiets van je dromen, simpelweg een nieuw zadel, of een heerlijk streekbiertje! De gevel van deze unieke fietsenwinkel kon weliswaar wat opfleuring gebruiken.

Daarom zette we er samen met street artist Wietse een indrukwekkende mural neer. Deze inspirerende en laagdrempelige street art spreekt tevens een breed doelpubliek aan waarmee zowel de winkel als de bar in de kijker worden gezet.

Wietse gaf de gevel een zeer toepasselijke muurschildering: vier fietsers in een Vedett-wielrenpakje. De verschillende fietsen die hier verkocht worden laat hij op een onvergetelijke manier terugkomen in het ontwerp. Daarbovenop komen het logo van de winkel én het horeca-aspect aan bod in deze muurschildering. Het is nu duidelijk voor de voorbijgangers dat het een uniek en op maat gemaakt concept is met voor ieder wat wils!

 

Dit artikel verscheen ook in de media:

 

Met dank aan: Bar Véloo & Wietse

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief