Een kleurrijk skatepark in Ekeren

We riepen samen met het District Ekeren de hulp van skaters en Ekerenaars in om een creatieve oplossing te zoeken om het nieuwe skatepark aantrekkelijker te maken. Uit vele stemmen werd dit design van Simon Mannaerts gekozen!

Een echte beleving

Ekeren zocht naar een creatieve oplossing om haar nieuwe skatepark op te waarderen. Daarom hebben we met kleurrijke en speelse street art de site getransformeerd zodat er een aangename sfeer en beleving ontstond voor skaters, sporters, bezoekers en voorbijgangers.

Met behulp van een participatief voortraject betrokken we de skaters en inwoners van Ekeren bij dit project. Zij zijn de gebruikers van de site en worden dus zoveel mogelijk betrokken bij dit project.

Wij zijn grote fan van het resultaat van de Antwerpse street artist Simon Mannaerts!

Links:

Met dank aan: De gemeente + district Ekeren, alle skaters en inwoners, en uiteraard kunstenaar/artiest/fietsmechanicien/handyman: Simon Mannaerts.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief