Ernest Claes – Scherpenheuvel-Zichem

Met een tijdloze schildering wordt schrijver Ernest Claes eervol vastgelegd op de muur gelegen aan de parking op de Pater Richard van de Wouterstraat. Een droombeeld waarin Ernest Claes vereeuwigd is in zijn geboorteplaats Zichem.

Dit kunstwerk verbindt de lokale fauna en flora met de geschiedkundige cultuur uit de streek. De karikaturale stijl en het zachte kleurpalet maken het ontwerp tijdloos en uniek, zo zal het jong en oud kunnen bekoren. Met de komst van deze muurschildering weet Zichem zich zeker staande te houden als mooiste gemeente van Vlaams-Brabant.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief