Ernest Claes – Scherpenheuvel-Zichem

Met een tijdloze schildering wordt schrijver Ernest Claes eervol vastgelegd op de muur gelegen aan de parking op de Pater Richard van de Wouterstraat. Een droombeeld waarin Ernest Claes vereeuwigd is in zijn geboorteplaats Zichem.

Dit kunstwerk verbindt de lokale fauna en flora met de geschiedkundige cultuur uit de streek. De karikaturale stijl en het zachte kleurpalet maken het ontwerp tijdloos en uniek, zo zal het jong en oud kunnen bekoren. Met de komst van deze muurschildering weet Zichem zich zeker staande te houden als mooiste gemeente van Vlaams-Brabant.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief