Fietstunnel – Kalmthout

Artiest Simon Mannaerts liet zich voor dit ontwerp inspireren door de aangeleverde input vanuit de gemeente Kalmthout. “Voor altijd in beweging!” is de essentie van dit kunstwerk. Zo worden voorbijgangers, jong en oud, gestimuleerd om op een speelse manier in beweging te blijven.

Links zijn jongere generaties te zien die in harmonie met de lokale natuur het voorbeeld volgen van hun oudere buren. De generatie met een iets hogere leeftijd herontdekt zichzelf dan weer op het rechtste gedeelte van de muur. Zo skate een coole grootvader doorheen de tunnel en wordt een step op grootmoeders wijze getoond.

Het abstracte en kleurrijke ontwerp spreekt voor zich en de compositie werd zo bepaald dat de tunnel een veilige en inspirerende indruk zal achterlaten op de voorbijgangers. Dit kunstwerk zal gegarandeerd een glimlach opwekken bij het publiek.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief