Foodmaker – België & Nederland

Sinds 2004 zorgt Foodmaker voor ultraverse en biologische maaltijden, met ingrediënten die zoveel mogelijk van hun eigen biovelden afkomstig zijn. Door professionele chefs worden hun groenten verwerkt tot heerlijke gerechten. Dit allemaal met respect voor mens, dier en planeet. Een visie waar wij, Treepack, volledig achter staan. Wij vinden het dan ook belangrijk om met muurschilderingen ons steentje hieraan bij te dragen.

UKKEL

Met een kleurrijke muurschildering die de slogan “Living on the vedge” extra in de verf zet, toverden we het Foodmaker-pand in Ukkel om tot een creatieve rustplaats voor jong en oud. De focus van dit kunstwerk ligt uiteraard op de biocyclische landbouw van Foodmaker. Zo is een gezellige bende boeren op te merken die zich dagelijks inzetten om onze borden te vullen met gezonde en lekkere groenten uit de streek.

 

BRASSCHAAT

In de Sportoase van Brasschaat werdt een frisse muurschildering uitgewerkt onder het thema ‘De Groene Droom’. Het ontwerp toont twee personages die zweven door een moestuin van surrealistisch gewassen. De personages verzorgen de gewassen wat de versheid van Foodmaker’s producten benadrukt. Het surrealistische element wijst op de vernieuwing en creativiteit in gerechten, het verdergaan en het heruitvinden van wat gezond eten kan zijn.

Vanuit het recreatiebad is net als in een kunstgalerij zicht op de fraaie muurschildering in de bovenliggende eet-én-drinkgelegenheid van Foodmaker. “Al zwemmend wordt je de brasserie ingetrokken. Andersom kun je tijdens een gezonde hap juist meer trek krijgen in een plons in het zwembad. Dit maakt de oase nu tot een interactieve plek van sport en ontspanning.” Aldus Stijn Adams, centrummanager Sportoase Elshout.

 

ERASMUS ZIEKENHUIS ROTTERDAM

Het restaurant in het Erasmus-ziekenhuis te Rotterdam kon ook wel wat opfleuring gebruiken. Gewapend met een assortiment aan spuitbussen trokken de Treepack-artiesten eropuit om de missie van Foodmaker te vereeuwigen met een muurschildering.

Deze inspirerende en laagdrempelige street art spreekt tevens een breed doelpubliek aan waarmee zowel de organisatie als het restaurant in de kijker worden gezet. Met een kleurrijke muurschildering die de slogan “Living on the vedge” extra in de verf zet, toverden we het Foodmaker-pand in Rotterdam om tot een oase van (h)eerlijk voedsel.

 

LEUVEN

Op aanvraag van Foodmaker in de Sportoase van Leuven werd CEO Lieven Vanlommel komisch verwerkt in twee surrealistisch ontwerpen om de binnenruimte wat kleur te geven.

De eerste muurschildering ‘Living on the vedge’ is gekomen naast het raam met zicht op het zwembad. Vandaar dat water een belangrijke rol speelt in het onwerp. Anderzijds de focus op de zoete aardappelteelt, één van de meest prestigieuze activiteiten van Foodmaker. Een leuk detail is de zon in de achtergrond die herkenbaar als het logo van Foodmaker straalt.

Het ontwerp ‘We are organic farmers’ werd uitgewerkt op de tweede muur. De nadruk ligt op de organische landbouw en de gezonde, sportieve levensstijl die ze in de vorm van hun ‘fdmkr’-kledinglijn uitstralen. Een leuk element zijn de wielrenners, zij refereren naar één van Lievens andere passies.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief