Goed Gezelschap – Zutendaal

Muurschildering op gevel van het Lemmenshuis in Zutendaal: “Eerbetoon aan ontmoetingen en magie van gedeelde herinneringen”

Zutendaal schakelde Treepack in voor hun eerste muurschildering, op de gevel van het Lemmenshuis, het Sociaal Huis. Kunstenaar Sam Billen  koos voor een nostalgisch ontwerp met een koppel met een aanstekelijke lach.

Het ontwerp voor het kunstwerk ‘Goed gezelschap’ is een eerbetoon aan de ontmoeting, de magie van gedeelde herinneringen en de kostbare band tussen mensen. De muurschildering vangt een koppel van middelbare leeftijd in een betoverend moment van vreugde en verbondenheid. Samen delen ze verhalen, van vroeger en nu, met iedereen uit de buurt en met elke toeschouwer. Hun lach werkt aanstekelijk, de klank van de bel vult de buurt met muziek en nodigt iedereen uit om zich bij het gelukkige paar te voegen.

Door de slim gekozen compositie blendt het kunstwerk erg goed met de omgeving en wordt ook de authenticiteit van de muur bewaard. Wanneer men gaat zitten op de stenen bankjes op het pleintje tegenover de muurschildering, is men vanaf nu altijd in goed gezelschap.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief