Goed Gezelschap – Zutendaal

Muurschildering op gevel van het Lemmenshuis in Zutendaal: “Eerbetoon aan ontmoetingen en magie van gedeelde herinneringen”

Zutendaal schakelde Treepack in voor hun eerste muurschildering, op de gevel van het Lemmenshuis, het Sociaal Huis. Kunstenaar Sam Billen  koos voor een nostalgisch ontwerp met een koppel met een aanstekelijke lach.

Het ontwerp voor het kunstwerk ‘Goed gezelschap’ is een eerbetoon aan de ontmoeting, de magie van gedeelde herinneringen en de kostbare band tussen mensen. De muurschildering vangt een koppel van middelbare leeftijd in een betoverend moment van vreugde en verbondenheid. Samen delen ze verhalen, van vroeger en nu, met iedereen uit de buurt en met elke toeschouwer. Hun lach werkt aanstekelijk, de klank van de bel vult de buurt met muziek en nodigt iedereen uit om zich bij het gelukkige paar te voegen.

Door de slim gekozen compositie blendt het kunstwerk erg goed met de omgeving en wordt ook de authenticiteit van de muur bewaard. Wanneer men gaat zitten op de stenen bankjes op het pleintje tegenover de muurschildering, is men vanaf nu altijd in goed gezelschap.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief